BlocConsells per a triar els electrodomèstics de la cuina

Consells per a triar els electrodomèstics de la cuina

19/5/2021

Des de Simac10 us donem consells a l'hora de triar electrodomèstics per a la cuina. Confiar en la tecnologia i els avanços en intel·ligència artificial és un encert segur.

Quin és el teu racó favorit de casa? Si ets cinèfil, segurament el que més gaudis és el teu saló. Veure una bona pel·lícula en una pantalla gran, des de la comoditat del teu sofà és una meravella. Si t'agrada la botànica, el racó de la teva llar en el qual més manyaga hauràs posat serà el jardí o la terrassa, on pots gaudir i cuidar les plantes i flors.

Avui volem dirigir-nos als més cuiners, aquells que són coneguts per família i amics com els “xefs” del grup. I és que si t'apassiona cuinar, és probable que la teva cuina sigui la teva estada favorita a casa. És sabut que per a aconseguir un bon plat, els ingredients són una part fonamental. No obstant això, un altre aspecte molt important són els electrodomèstics en els quals cuinis i conservis els aliments. Però, com saber quin triar?

Màxim rendiment

El nostre consell per a triar els electrodomèstics de la cuina és que confiïs en la intel·ligència artificial. Els avanços tecnològics ens fan la vida més fàcil i un exemple perfecte són els forns de Bosh controlats per sensors.

Es tracten de forns que paren quan la recepta està llesta. Confia en Bosh i despreocupa't d'estar pendent que no es cremi el teu dinar.

Tria innovació

La tecnologia avança a un ritme accelerat i això és aplicable al món dels electrodomèstics. Sense comprometre la funcionalitat ni el disseny, les noves plaques de cocció de Bosh, amb el seu sistema de ventilació integrat, ofereixen el millor dels dos mons: una nova placa d'inducció purista amb un sistema de ventilació integrat d'alt rendiment. Això fa que tinguis una vista clara i sense obstacles en cuinar. És una manera d'estalvir espai i guanyar estètica.

Si estàs pensant a canviar els electrodomèstics de la teva llar o si estàs decorant la teva nova casa, no dubtis a confiar en Simac 10, t’esperem!