BlocQuin paviment d'exterior triar

Quin paviment d'exterior triar

23/6/2021

A l'hora de triar un paviment d'exterior, ja sigui per a terrassa o per a jardí, s'ha de tenir en compte diversos factors. Entre ells es troba el clima, la superfície a cobrir i l'estètica que es busqui. Des de Simac10 us volem parlar dels diferents tipus de paviments que pots triar per a la teva llar.

 

Tipus de paviments d'exterior

- Porcellànic efecte fusta. Combinen l'estètica i calidesa de la fusta amb la resistència del gres porcellànic.

Ciment. És ideal per a jardins i terrasses pel contrast que fa amb la gespa, ja sigui artificial o natural. A més, existeix una altra opció que barreja tots dos: ciment i vegetació. Aquesta opció summa resistència a la gespa. A més, la vegetació té un efecte refrigerant que aconsegueix que el paviment no s'escalfi tant a l'estiu.

 

Rajoles hidràuliques. Utilitzant-les en determinades zones, aconseguiràs un estil acolorit que mai passa de moda.

Gespa artificial. En el nostre fullet d'estiu trobaràs diverses opcions de gespa artificial de diferents colors i acabats.

 

Jardins amb graveta

Si t'agrada la idea del pavicésped, volem recomanar-te una altra opció similar: la decoració amb graveta. Depenent de l'estil que vulguis aconseguir al teu jardí, et convindrà triar un tipus de grava o una altra. Per exemple, la grava vermella o groga són bones opcions si es busca un estil mediterrani. D'altra banda, la marmolina blanca és perfecta per a aconseguir un estil modern i pur. Finalment, la grava d'estil zen sol ser de tons foscos i brillants. Són una opció ideal per a aconseguir un estil modern i elegant.

I per a la piscina?

Quan ens plantegem quin paviment d'exterior triar, és important que el material del paviment de la piscina sigui antilliscant, perquè és una zona en la qual és probable que hi hagi aigua. Per a evitar relliscar-nos i comptar amb un espai segur, volem recomanar-te aquest paviment porcelllànic rectificat. Està disponible en 6 colors i en diferents formats.

I tu, a què li dónes més importància a l'hora de quin paviment d'exterior triar? Ens agradaria conèixer la teva opinió, deixa el teu comentari o contacta amb nosaltres. T'esperem!