BlocTendències en banys per a aquesta tardor

Tendències en banys per a aquesta tardor

21/9/2021

Quan parlem de tendències parlem de productes que cridin l'atenció i que marquin la diferència. Des de Simac10 us volem parlar de les nostres recomanacions per a bany.

Amb l'arribada de la tardor, arriben les baixes temperatures i l'època de reformes. I encara que no és necessari realitzar una reforma integral de bany per a donar-li una rentada de cara, des de Simac 10 us volem parlar de les tendències en banys.

 

Mobiliari

Quan parlem de tendències parlem de productes que cridin l'atenció i que marquin la diferència.

En primer lloc, si optem per no realitzar una reforma que impliqui obra, haurem de triar quins mobles equiparan el nostre bany. Una de les novetats que es va presentar l'any passat en Cevisama va ser aquest original moble deratán natural. Aquest producte és tendència absoluta actualment, ja que barreja l'artesania amb la innovació. Es tracta d'un moble inspirat en l'artesania tradicional, perquè el ratán involucra un procés d'humitejar, tibar, assecar i col·locar manualment el producte.

 

Paviment

Una altra de les tendències en banys és emprar paviments estil terratzo. Aquest element decoratiu ens transporta a temps passats i, combinat amb el moble de ratán artesanal, converteix el bany en un lloc de disseny. D'altra banda, emprar diferents estils de taulell per a delimitar zones també és tendència aquest 2021.

 

Banyeres

Els banys oberts estan cada vegada més de moda. I si tens un bany modern i obert, la banyera no pot ser menys. Per això les banyeres exemptes són tendència i li donen consonància a aquesta mena de banys actuals.

Els plats de dutxa també estan seguint una tendència que els fa cada vegada menys evidents i en Simac10 treballem amb marques que han entès aquest concepte a la perfecció. Nuovvo ha creat un model que es compon d'una única peça. Això significa que no tenen cap junta, evitant així problemes de filtració i donant un aspecte més uniforme.

En el nostre apartat de Mobiliari de bany podràs trobar una àmplia varietat de mobles que segueixen les tendències en banys.