BlocTroba inspiració per al teu pròxim bany

Troba inspiració per al teu pròxim bany

16/7/2021

Estàs pensant a realitzar una reforma de bany? A Simac 10 trobaràs tot el necessari. Avui volem contar-vos les tendències que més ens agraden

A Simac10 oferim els millors materials per a l'edificació. El nostre objectiu és ajudar els nostres clients a fer realitat els seus projectes. Per això posem a la seva disposició productes constructius que aporten aquelles solucions que milloren i redueixen els costos del producte o de la seva aplicació.

Això ho aconseguim comptant amb proveïdors de referència en el sector de la construcció i gràcies als nostres anys d'experiència. Avui us volem parlar sobre idees i tendències per al vostre projecte de reforma de bany.

 

Planifica bé l'espai

Actualment, tenim accés a múltiples dissenys i acabats per al bany. I és que perquè es converteixi en una estada còmoda i agradable, s'han de tenir en compte alguns aspectes fonamentals.

-          Distància adequada entre elements

-          Paviment adequat

-          Consells de cura

I és que tenir en compte les condicions espacials és vital.

 

Dutxa o banyera?

 

Gràcies als avanços tecnològics, els banys són cada vegada més ergonòmics i assegurances. Si estàs cansat de la teva antiga banyera i vols substituir-la per un modern plat de dutxa, no dubtis a consultar amb nosaltres. Avui volem recomanar-te el plat de dutxa Plakua. Està disponible en una àmplia varietat de colors i acabats. I és que un dels objectius de realitzar una reforma de bany és crear un espai més versàtil.

Els accessoris són, a més, un element que no podem deixar de costat. L'aixeteria, els tovallolers, la perfilería, tot compte a l'hora de crear un bany amb personalitat.

Ara que ja saps que tenir el bany dels teus somnis és possible en Simac 10, contacta amb nosaltres i t'ajudarem a aconseguir un ambient que propiciï el benestar individual, un major confort i un disseny atractiu.

Els clàssics ens inspiren

Com ja sabeu, els detalls marquen la diferència i poden ser els que determinin l'estil que té el teu bany. En la imatge podeu veure que els tocs daurats, la pedra natural i l'aixeteria clàssica doten a l'estada d'un look nostàlgic i que evoca una època passada.

Avui dia és possible combinar l'elegància tradicional amb tecnologia innovadora.

Si vols conèixer més idees per a inspirar-te a l'hora de triar el teu nou bany, no dubtis a contactar amb nosaltres. Els nostres professionals experts estaran encantats d'ajudar-te.