BlocUn revestiment per a cada espai

Un revestiment per a cada espai

26/4/2021

El revestiment de paret ha estat sempre un dels elements decoratius que més defineixen l'estil del teu espai. Tradicionalment, s'emprava sobretot en banys i cuines. No obstant això, avui dia és present en cada vegada més espais. Gràcies a la seva immensa varietat de colors, formats i textures, arriba a estar en tots els racons de les cases.

 

Avantatges dels revestiments porcellànics

-          Durabilitat. El pas del temps, el clima i el desgast dels materials són factors que afecten a tots els materials. No obstant això, el revestiment porcellànic els suporta molt bé i per això és un dels materials més avantatjosos.

-          Disseny. Cada vegada trobem més tipus de dissenys en els revestiments porcellànics Les peces amb relleu són ja una realitat i ofereixen un resultat molt elegant i sofisticat. Mantenir una mateixa gamma cromàtica dota a l'espai de sobrietat i de bon gust.

-          Múltiples formats. Actualment, el format 15x15 ha donat pas a molts altres formats, molt més grans i molt més petits. És possible fabricar peces ceràmiques de gran grandària que produeixen sensació de continuïtat visual perquè les juntes són a penes visibles.

 

Les nostres recomanacions

A més de revestiments, en Simac10 també oferim productes i solucions per a la seva col·locació i manteniment. Com el morter de junta https://www.propamsa.es/es/productos-y-soluciones/p/borada-porcelanica de Propamsa.

Un dels nostres proveïdors, Halcon Ceramicass, compta amb revestiments de la millor qualitat. Tenen, a més, un disseny actual i molt variat. Aquest mes volem recomanar-vos el revestiment Berkley 60x120 http://www.halconceramicas.com/productos/serie/berkley-60x120/. Tant la seva opció clara com la fosca són dues opcions ideals per a aportar a la teva llar un toc de distinció.

Si et sorgeix qualsevol dubte o necessites més informació sobre algun producte, no dubtis a contactar amb nosaltres. Els nostres professionals experts estaran encantats d'assessorar-te.